Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

BIZZ díj 2017 - (Románia, Bukarest, 2017. május 3.)

ISD PORTOLAN Kft. - a BIZZ 2017 kitüntetettje

Az ISD Portolan Kft. a tekintélyes 'BIZZ 2017' nemzetközi elismerésben részesült.

Több éven át nyújtott magas színvonalú szolgáltatásai elismeréseként az Üzletek Világszövetsége a Világszintű Üzleti vezető és a Példamutató vállalat címeket adományozta az ISD Portolan Kft.-nek.

A trófeát és az okleveleket a Bukarestben rendezett díjátadó ünnepségen nyújtották át az ISD Portolan Kft. ügyvezető igazgatójának, Vaso Janicic kapitánynak, aki egyúttal átvette a Világ vezető üzletembere diplomát, valamint a Kiváló vállalatvezetésért járó elismerést is.

A díjak átvételekor Vaso Janicic kapitány a következőket nyilatkozta: "Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy az ISD Portolan Kft. újból ebben a kitüntetésben részesült. Sokat kell dolgoznunk azért, hogy mindent időre megszervezzünk, és igazi csapatmunkában, valódi csapatként működjünk. Az újabb elismerés megerősíti, hogy jó úton haladunk, s egyben további bátorítást is ad arra nézve, hogy még többet dolgozzunk és még jobban teljesítsünk. Munkatársaimnak ez úton is kifejezem köszönetemet kiváló munkájukért. Ez az elismerés őket is illeti."

A díj révén üzleti kapcsolatrendszerünk tovább bővülhet, újabb üzletek nyílhatnak meg előttünk, és a vállalatunkról kialakított kép még teljesebb lehet.

Az ISD Portolan Kft. büszke arra, hogy elnyerte a 2017-es WORLDCOB díjakat. Az ezzel járó előnyöket és megtisztelő kiváltságokat örömmel fogjuk hasznosítani munkánk során.
     

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164