Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

BIZZ díj - 2016 (Monaco, Monte Carlo, 2016. május 15.)

Az ISD PORTOLAN Kft. kimagasló üzleti teljesítményének elismerése

Az Üzletek Világszövetsége (World Confederation of Businesses, WORLDCOB) a világ egyik legfontosabb üzleti díját, a BIZZ 2016-ot adományozta az ISD PORTOLAN Kft.-nek. A trófeát és az oklevelet a Monaco-ban rendezett díjátadó ünnepségen nyújtották át az ISD Portolan Kft. ügyvezető igazgatójának, Vaso Janicic kapitánynak, 2016. május 15-én.

A houstoni (Texas) székhelyű WORLDCOB a világ egyik vezető vállalkozása. Az üzleti kiválóságot elismerő BIZZ díj odaítélésével a WORLDCOB százhúsznál több országban működő több mint 3000 vállalat fejlődését és növekedését segíti elő, támogatja a kimagasló teljesítményt nyújtó vállalkozásokat és üzletembereket, valamint a Társadalmi felelősségvállalás eszméjét hirdeti.

A díj odaítélésével egyidejűleg a WORLDCOB döntéshozó testülete hangsúlyozta: az ISD PORTOLAN Kft. a szállítmányozás és logisztika terén működő sikeres üzleti vállalkozás, amely - a WORLDCOB elit tagjaként - hozzá tud járulni ahhoz, hogy minél több vállalat vallja magáénak a Társadalmi felelősségválallás eszméjét.

Az ISD PORTOLAN Kft. büszke arra, hogy elnyerte ezt a jelentős WORLDCOB kitüntetést. Munkánk során örömmel fogjuk hasznosítani az ezekből fakadó előnyöket és megtisztelő kiváltságokat.

     

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164