Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

Társadalmi felelősségvállalás (USA, Texas, Houston, 2016. május 13.)

Az ISD PORTOLAN Kft. sikeresen újította meg a Társadalmi felelősségvállalás szellemében működő vállalat minősítést (WORLDCOB-CSR 2011.3)

Az ISD PORTOLAN Kft. örömmel közli, hogy az Üzletek Világszövetsége (World Confederation of Businesses, WORLDCOB) ismételten odaítélte vállalatunknak a "Társadalmilag felelős vállalkozás" címet (WORLDCOB-CSR 2011.3 szabvány, Houston, Texas, 2016. május 13).

A társadalmi felelősségvállalást napról napra egyre több olyan vállalat vallja magáénak, melyek felelősségteljes üzleti vállalkozásként kívánnak működni, és fenn kívánják tartani a magukról kialakított kedvező képet, mint olyan társadalmi tényezőről, aki munkája során a Társadalmi felelősségvállalás szabályai szerint jár el.


A WORLDCOB-szabvány három területet szabályoz: munkaviszonyok, szociális viszonyok, tudatos környezetvédelem.

A minősítési eljárás során az ISD PORTOLAN Kft. sikerrel teljesítette a szabvány újraérvényesítéséhez szükséges feltételeket és követelményeket, és ezzel újólag tanúbizonyságát adta: elkötelezett az iránt, hogy társadalmilag felelős vállalatként működjön, és aktívan hozzájárul ahhoz, hogy a közösséget a társadalmi elkötelezettség szellemében fejlessze.

Mivel a Társadalmi felelősségvállalás előírásai szerint cselekszünk, dolgozóinkra (egészségük, jólétük és szakmai előmenetelük) és környezetünkre (modern társadalom építése, helyi kezdeményezések felkarolása) fokozott figyelmet tudunk fordítani.

További előnyt jelent, hogy üzleti partnereink úgy fognak tekinteni a WORLDCOB minősítés újabb esztendővel történő meghosszabbítására, hogy üzleti tevékenységét az ISD PORTOLAN Kft. a Társadalmi felelősségvállalás követelményeivel összhangban végzi, ami újabb fontos lépést jelent a vállalat piaci súlyának és hírnevének a növelése útján.

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164