Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

Oxfordi Akadémiai Unió tagság (Oxford, Egyesült Királyság, 2015. július)

Az ISD PORTOLAN Kft. ügyvezető igazgatóját, Vaso Janicic-ot az Oxfordi Akadémiai Unió tagjai közé választották

Az ISD PORTOLAN Kft. hatékony működésének, dinamikus növekedésének és folyamatos fejlődésének elismeréseként - a cég tevékenységének alapos elemzését követően - az Oxfordi Akadémiai Unió "bona fide" tagjává választotta Vaso Janicic kapitányt, az ISD PORTOLAN Kft. ügyvezető igazgatóját.

Az Oxfordi Akadémiai Unió tagjai - tudósok, az üzleti élet vezetői, feltalálók és újítók - több mint 30 országot képviselnek. Az Unió által felvállalt célkitűzések: kiválóság, innováció és hozzáférhetőség. Ezeket az alapértékeket a szervezet az egész világra kiterjedő közösségén kívánja terjeszteni.

Az Unió nagy hangsúlyt fektet - többek között - a fenntartható fejlődésre. Célja ("Együttesen őrizzük meg a zöld Földet!") elérése érdekében elvárja, hogy tevékenységük során a gazdasági társaságok betartsák a következő elveket:
  - "Gondolkozz zöldként, óvd a környezetet!"
  - "Gondoskodj a hulladék újrahasznosításáról!"
  - "Támogasd a megújuló energia hasznosítását célzó globális kezdeményezéseket!"

Ezek az elvek teljességgel összhangban állnak az ISD PORTOLAN Kft. Társadalmi felelősségvállalás nyilatkozatában lefektetett, cégünk mindennapos tevékenysége során a gyakorlatban megvalósuló elvekkel, és az egyik fontos szempont volt akkor, amikor az Oxfordi Akadémiai Unió vezetősége úgy döntött, hogy a tekintélyes nemzetközi szervezet tagjai közé felveszi az ISD PORTOLAN Kft. ügyvezető igazgatóját.

 

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164