Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

World Confederation of Businesses (USA, Texas, Houston, 2015. március 26.)

Az ISD PORTOLAN Kft. a Társadalmi felelősségvállalás terén jelentős nemzetközi elismerésben részesült

Az ISD PORTOLAN Kft. sikerrel teljesítette a "Társadalmilag felelős vállalkozás" minősítés (Houston, Texas, 2015. március 26.) WORLDCOB-CSR 2011.2 szabvány szerinti követelményeit, és ezzel növelte Magyarország hírnevét, valamint hozzájárult az ország további fejlődéséhez.

A WORLDCOB-CSR 2011.2 szabványt az Üzletek Világszövetsége (World Confederation of Businesses) - a világ több mint 100 országában 3000-nél több tagot tömörítő vezető üzleti szervezet, amely évek óta sokat tesz a Társadalmi felelősségválallás minél szélesebb körben történő elterjesztéséért - dolgozta ki. A minősítésre pályázó vállalkozásoknál a szabvány három területet szabályoz: munkaviszonyok, szociális viszonyok, tudatos környezetvédelem. A WORLDCOB-CSR kidolgozása során fontos szempont volt, hogy előírásai egyértelműek legyenek, és ne csak a nagyvállalatok ill. közepes méretű vállalkozások, hanem a kisvállalkozások számára is elérhető legyen.

Az igazolás tulajdonosaként az ISD PORTOLAN Kft. immáron kimagaslik versenytársai közül, amennyiben közösségét a társadalmi elkötelezettség szellemében fejleszti. Ennek köszönhetően a cég alkalmazottai még nagyobb lelkesedéssel és odaadással végzik munkájukat, és még inkább hozzájárulnak a vállalat sikereihez. Ezen túlmenően, a sikeres minősítés birtokában az ISD PORTOLAN Kft. olyan új üzleti partnerekkel is fel tudja venni a kapcsolatot, akik szívesebben kötnek üzletet olyan vállalkozással, ahol a sikeres Társadalmi felelősségválallás gyakorlata a mindennapok szintjén valósul meg. Mivel a vállalkozás piaci vállalati arculata, valamint a vállalkozásról a nagyközönség körében kialakult kép felértékelődik, az érdekelt felek egyúttal nagyobb bizalommal fognak fordulni a vállalkozás felé.

A minősítési eljárás sikeres lezárásával az ISD PORTOLAN Kft. újólag tanúságot tett arról, hogy tevékenységét a Társadalmi felelősségvállalás szellemében végzi, és aktív szereplőként, eredményesen segíti elő közössége fejlődését.

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164