Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

Európai üzleti gyűlés - 2014 (Egyesült Királyság, Oxford, 2014. október 12.)

Kimagasló nemzetközi elismerésben részesült az ISD Portolan Kft.

Az ISD Portolan Kft. teljesítményének elismeréseként a jelentős nemzetközi tekintélynek örvendő Európai üzleti gyűlés (Europe Business Assembly, EBA, Oxford, Egyesült Királyság) 2014. októberében vállalalatunknak ítélte a "Kiváló vállalat" nemzetközi kitüntetést, s egyúttal Vaso Jancic kapitánynak, az ISD Portolan Kft. ügyvezető igazgatójának "Az év kiváló menedzsere" díjat adományozta.

Az Európai üzleti gyűlés (Europe Business Assembly, EBA, Oxford, United Kingdom) kezdeményezésére 2014. október 12. és 15. között "Tudomány és oktatás - Vezetők oxfordi csúcstalálkozója". címmel nagyszabású nemzetközi eseményre került sor Délkelet-Angliában.

Az Európai üzleti gyűlés az ISD Portolan Kft.-t "Magyarország egyik legkiválóbb, export-import szállítmányozó és logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatának" minősítette, és így az ISD Portolan Kft. marketing tevékenységében öt éven át jogosult használni a "Kiváló vállalat" címet (Nagy-Britannia és Észak-Írország Szabadalmi Hivatala, 2401351 lajstromszám).

Az oxfordi székhelyű Európai üzleti gyűlés a gazdasági, társadalmi és az egyes emberek közötti együttműködés fejlesztését és irányítását célul kitűző független vállalkozás. Tevékenységével a civil szervezet a legújabb szakmai tapasztalatok és üzleti megoldások átadását, a gazdasági, oktatási, kulturális és tudományos kapcsolatok kialakítását, valamint az egyes országokon belül az üzleti élet saját nemzeti elitjének a létrehozását kívánja elősegíteni.

A jelöltek mutatóit a nevezési szakaszban elsőként az EBA szakbizottságai értékelték ki, majd az ezt követően a második körbe sikeresen bejutó jelölteket egy több "szűrőből" álló részletes és alapos vizsgálatnak vetették alá, értékelték és választották ki. Ennek során kiemelt fontosságot tulajdonítottak annak, hogy az egyes jelöltek mennyiben felelnek meg a következő szempontoknak:

 - hazájában vezető piaci helyet foglal el,
 - termelése/szolgáltatásai, valamint nyeresége a megelőző
   évhez képest dinamikusan növekedett,
 - versenyképes termékeket/szolgáltatásokat kínál,
 - innovatív műszaki megoldásokat alkalmaz,
 - személyi állománya megfelelő képzettséggel rendelkezik,
 - üzleti kapcsolatai áttekinthetőek,
 - a vállalkozást társadalmi felelősségvállalás jellemzi.

A sikeres jelöltek teljesítménymutatóit (többek között) a következő területeken értékelték: a személyi állomány szakmai tapasztalata; környezetbarát működés; társadalmi felelősségvállalás; a végzett munka áttekinthetősége; biztonságos munkavégzés; a nyújtott szolgáltatások minősége; modern vezetési módszerek; élenjáró technológiák alkalmazása.

Az ISD Portolan Kft.-nak ítélt trófea mellett az EBA Szókratész Bizottsága úgy döntött, hogy "a nemzeti vállalatokról vallott kedvező kép kialalakításában játszott személyes közreműködéséért", valamint "a hazai beruházások népszerűsítéséért folytatott nemzetközi tevékenységéért" Vaso Janicic kapitánynak, az ISD Portolan Kft. ügyvezető igazgatójának "Az év kiváló menedzsere" kitüntető címet adományozza. A díj odaítélésekor a bizottság egyben az ISD Portolan Kft.-re jellemző "hatékony vezetési programok teljes mértékben áttekinthető alkalmazását, valamint társadalmi felelősségvállalást" is el kívánta ismerni.

Az EBA által odaítélt "Kiváló vállalat" és "Az év kiváló menedzsere" díjak azt jelentik, hogy az ISD Portolan Kft. - melynek szolgáltatásai az általánosan elfogadott nemzetközi szabványoknak és a modern környezetvédelmi szempontoknak egyaránt megfelelnek, melynek munkafolyamataiban a munkatársak számos élenjáró innovatív szellemi és technológiai megoldást alkalmaznak, s melynek kiváló hazai és nemzetközi hírneve a több mint 22 éve folyó eredményes és megbízható működésen alapozódik - dinamikus növekedését újabb egyértelmű elismerésben részesítették.

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164