Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

BIZZ díj - 2014 (Olaszország, Velence, 2014. április 26.)

Tekintélyes díjakat adtak át az ISD PORTOLAN Kft.-nek.

Az ISD Portolan Kft. 2014 áprilisában újabb tekintélyes nemzetközi elismerésben részesült: az Üzletek Világszövetsége (World Confederation of Businesses, WORLDCOB) cégünknek ítélte a BIZZ díjjal együtt járó Nemzetközi üzleti kiválóság és Példamutató vállalat címeket, továbbá vállalatunkat a WORLDCOB Elit tagjává választották.

A trófeát és az oklevelet a Velencében (Olaszország) rendezett díjátadó ünnepségen nyújtották át az ISD Portolan Kft. ügyvezető igazgatójának, Vaso Janicic kapitánynak. Ezen kívül, mint a szállítmányozás területén többéves tapasztalattal rendelkező, nagy megbecsülésnek örvendő, "újító szellemben, megfontoltan és módszeresen tevékenykedő sikeres vezető", Janicic kapitány átvehette a Világ vezető üzletembere diplomát, valamint a Kiváló vállalatvezetésért járó elismerést is.

A BIZZ-t a világ legjelentősebb üzleti kitüntetéseként tartják számon. A díjban a WORLDCOB különböző országok legkiválóbb vállalatait és üzletembereit részesíti.

Az Üzletek Világszövetségét (The World Confederation of Businesses) 2004-ben alapították azzal a céllal, hogy olyan nemzetközi üzleti szervezetet hozzanak létre, melyben találkozni tudnak, valamint elismerésben részesülhetnek azok a vállalatok, melyek üzletágaikban vezető szerepet töltenek be, melyek mindennapi munkájuk során azon fáradoznak, hogy elősegítsék hazájuk és a világ gazdasági fejlődését, s melyek más vállalkozások számára példaként szolgálnak.

A WORLDCOB évről évre megrendezi a BIZZ díjátadó ünnepséget. Az eseményen a világ különböző országaiban működő élenjáró vállalatok vesznek részt, hogy méltó módon megünnepeljék ezt az elismerést, igénybe vegyék az Elit taggá minősített díjazottak számára biztosított előnyöket, illetve olyan tevékenységet folytassanak, melyek révén új üzleti kapcsolatokat tudnak kialakítani.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunk elnyerte ezeket a WORLDCOB díjakat. Munkánk során mindig örömmel fogjuk hasznosítani az ezekből fakadó előnyöket és megtisztelő kiváltságokat.

       

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164