Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

Egyesülnek a hazai Duna kikötők


A hazai kikötőket üzemeltető és működtető társaságok képviselői szándéknyilatkozat aláírásával készítették elő a Magyar Dunai Kikötők Egyesületének megalakulását. A június 7.-i esemény a Győr-Gönyű Kikötő Zrt.-nél zajló technológiafejlesztés részét képező avatóünnepséghez kapcsolódott. A fejlesztés eredményeként új nagykapacitású, csúcstechnológiát képviselő gépeket helyeztek üzembe.A rendezvényen jelen volt az ISD Portolan Kft. képviseletében Szabó Gyula kikötő-igazgató, aki aláírásával hitelesítette a Magyar Dunai Kikötők Egyesületének megalakulásának fontosságát:
- Szükségesnek látjuk a kikötők érdekeinek védelmét, képviseletét, szakmai információk gyűjtését, szolgáltatását gazdasági céljaink előmozdítása érdekében. A főbb célkitűzéseink között szerepelnek szakmai napok, konferenciák szervezése, valamint a tagszervezetek munkavállalóinak összehangolt továbbképzése is.

A szándéknyilatkozat aláírói kijelölték azokat a személyeket, akik a 2011. szeptember 30.-i alapításhoz szükséges eljárást előkészítik.Szente Tünde

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164