Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

Forrás: Doul.hu - DH Online 2017.02.13.

A hagyományok szerint idén is megszervezte a városi kamara a vállalkozók bálját

Dunaújváros - A helyi gazdaság képviselői közötti közösségépítést célzó bálon idén is átadták az Év Vállalkozása díjakat.

A városi kamara által alapított Év Vállalkozása díjak az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt, és hosszabb távon is a térség közössége számára fontos szerepet betöltő tevékenységet ismerik el.

A kereskedelmi tagozattól az ISD Portolan Kft. kapott díjat. Az 1992 óta működő logisztikai vállalkozás elsősorban a Dunaferrt szolgálja ki a szállítmányozás terén, azonban az elmúlt két és fél évtized során piacának egyik legelismertebb hazai vállalkozásává nőtte ki magát szakmai tevékenységével. A díjat a cég által üzemeltetett helyi kikötő vezetője, Szabó Gyula vette át.

Díjazott vállalkozások képviselői az elismerésekkel: Jakó Tamás, Tarány Gábor (DAK Kft.), Szabó Gyula (Portolan Kft.)
Fotó: Ady Géza

Kovalcsik Katalin

  • Év Dunaújváros vállalkozása - 2016 (Magyarország, Dunaújváros, 2017. február 11.)
    Az ISD PORTOLAN Kft. dunaújvárosi térség számára fontos szerepet betöltő tevékenységet ismerték el.

    A városi kamara által alapított Év Vállalkozása díjak az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt, és hosszabb távon is a térség közössége számára fontos szerepet betöltő tevékenységet ismerik el. A kereskedelmi tagozattól az ISD Portolan Kft. kapott díjat. Az 1992 óta működő logisztikai vállalkozás elsősorban a Dunaferrt szolgálja ki a szállítmányozás terén, azonban az elmúlt két és fél évtized során piacának egyik legelismertebb hazai vállalkozásává nőtte ki magát szakmai tevékenységével.

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164