Újságcikkek
Díjaink
Fotó galéria
Videó tár
Linkek
 

 

cikk:A Logisztika Napja Dunaújvárosban A Logisztika Napja Dunaújvárosban Dunaferr Magazin, 2017.05.17.
Magyarország 2012-ben csatlakozott először a Német Logisztikai Társaság (BVL) kezdeményezéséhez, a Logisztika Napja programsorozathoz, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse a szakma kulisszatitkait az érdeklődőkkel. Április 27-én az országban számos helyszínen szerveztek programokat.
cikk:Egy hajóban: elismert, jó csapat Egy hajóban: elismert, jó csapat Dunaújvárosi hírlap, 2017.02.17
Az ISD Portolan Kft. kapta az Év Vállalkozása Díjat a kamara kereskedelmi tagozatától, ennek kapcsán kérdeztük Vaso Janicic ügyvezető igazgatót.
cikk:Év Dunaújváros vállalkozása - 2016 Év Dunaújváros vállalkozása - 2016 Duol - DH Online, 2017.02.13.
Dunaújváros - A helyi gazdaság képviselői közötti közösségépítést célzó bálon idén is átadták az Év Vállalkozása díjakat. A tombola bevétele közcélt szolgál majd, a lényeg a jó szórakozás volt - ezen a téren idén is jól teljesített a rendezvény.
cikk:Megérkeztek az előnyújtó hengerállvány elemei Megérkeztek az előnyújtó hengerállvány elemei Dunaferr Magazin, 2016.08.17.
Igen látványos, speciális emelési művelet zajlott július 26-án az ISD Portolan Kft. dunaújvárosi közforgalmú kikötőjében: a Meleghengerműben telepítendő előnyújtó hengerállvány két állványteste érkezett meg a Dunán, s került daruk segítségével közúti járműszerelvényre, majd a Dunaferr gyárkapuin belülre.
cikk:Hajózni muszáj, élni nem! Hajózni muszáj, élni nem! Duol - DH Online, 2015 november 20.
Hosszú ideje alacsony a Duna vízállása. Mindez kihat a folyam élővilágára, a part menti környezetre és a vízi szállításra, többek között a vasmű áruforgalmának logisztikai kezelésére is. Capt. Vaso Janicic-el, az ISD Dunaferr Zrt. logisztikai igazgatójával kihajóztunk, szemrevételeztük a Dunát, eközben interjút adott lapunknak.
cikk:A Logisztika Napja 2015 A Logisztika Napja 2015 Dunaferr Magazin, 2015 május
Immár ötödik éve minden év áprilisában egy csütörtöki napot szentelnek a szakemberek a logisztikának. Idén április 16-án huszonnégy helyszínen több száz érdeklődő vett részt a Logisztika Napja 2015 programjain, többek között az ISD Portolan Kft. dunaújvárosi kikötőjében is.
cikk:Új partnerrel kötött megállapodást az ISD Portolan Kft. Új partnerrel kötött megállapodást az ISD Portolan Kft. Dunaferr Magazin, 2014 október
A Dunaferr vállalatcsoport fontos tagja az ISD Portolan Kft., a térség egyik meghatározó logisztikai társasága. A képzett szakembergárda korszerű informatikai háttérrel támogatva, magas színvonalon végzi nemzetközi logisztikai feladatait.
cikk:Az Alkotói Alapítvány elismerései Az Alkotói Alapítvány elismerései Dunaferr Magazin, 2014.06.26.
Június 26-án, a Dunaferr Alkotói Alapítvány és az OMBKE helyi szervezetének közös klubnapján került sor az alapítvány idei évi díjainak átadására.
cikk:Kikötő, kapcsolat a világ felé Kikötő, kapcsolat a világ felé Dunaferr Magazin, 2013.12.16.
Megszoktuk a kikötő látványát, ahogyan a Duna-partról elénk táruló pentelei panorámát egy öblöt ölelő ívvel lezárja. Hátterében a folyó az idő örökkévalóságát üzeni, miközben a daruk mozgása napjaink eleven életéről árulkodik. Nekünk, városiaknak szemet vonzó a Duna és a kikötő képe minden évszakban. Néha kimondjuk, hogy szép. A szénhegyekkel várakozó uszályokkal, a távolról aprónak tűnő tolóhajókkal együtt.
cikk:Óriáshajók vasműs szállítmánnyal Óriáshajók vasműs szállítmánnyal Dunaferr Hetilap, 2012.11.16.
A horvátországi Bakar város kikötőjébe olyan hajó futott be néhány héttel ezelőtt, október 13-án, amilyen húsz éve nem járt arrafelé. A Cape Veni az ISD Dunaferr Zrt. számára hozott 165 000 tonna pelletet (dúsított vasérc-granulátumot) Brazíliából.
cikk:Rendben megy az élet a mínuszokban is Rendben megy az élet a mínuszokban is Dunaferr Hetilap, 2012.02.10.
Beigazolódott a meteorológusok előrejelzése, februárral megérkezett az igazi tél Magyarországra. Komoly mennyiségű hó hullott az elmúlt hétvégén, fehér lepel terült a vasműre is.
cikk:Különleges szállítmány a dunaújvárosi kikötőben Különleges szállítmány a dunaújvárosi kikötőben Dunaferr Hetilap, 2012.01.06.
Közelmúltban ismét látványos logisztikai manőver helyszíne volt az ISD Portolan Kft. dunaújvárosi kikötője: egy Németországból érkezett, nagyméretű hajótestet emeltek a szárazföldre.
cikk:Egyesülnek a hazai Duna kikötők Egyesülnek a hazai Duna kikötők Dunaferr Hetilap, 2011.06.07.
A hazai kikötőket üzemeltető és működtető társaságok képviselői szándéknyilatkozat aláírásával készítették elő a Magyar Dunai Kikötők Egyesületének megalakulását.
cikk:Kitüntetés az ISD Portolan Kft.-nek Kitüntetés az ISD Portolan Kft.-nek Hírek, 2011.06.06.
40th Golden Award for Commercial Prestige(Madrid,Spanyolország):
Az ISD Portolan Kft. idén is kitüntetésben részesült: ezúttal a Kiváló kereskedelmi presztízs arany fokozatú nemzetközi díját nyerte.
További díjaink
cikk:Portáldaruk tetején Portáldaruk tetején www.iho.hu, 2011.04.25.
A vízszintről és a daruk tetejéről vizsgáltuk a dunaújvárosi kikötő működését, ahol múlt csütörtökön nyílt napot tartottak.
cikk:Mercedes-préseket daruztak a vasműs kikötőben Mercedes-préseket daruztak a vasműs kikötőben Hírek, 2011.03.28.
Nemzetközi együttműködéssel valósult meg egy szállítási projekt a hét elején a vasműs kikötőben: a kecskeméti Mercedes-gyárba beépítendő présgépek az ISD Portolan Kft. kikötőjébe érkeztek meg Németországból, majd bonyolult daruzási műveletek után közúton szállították őket rendeltetési helyükre.
cikk:Elismerés a Portolannak Elismerés a Portolannak Világgazdaság, 2010.10.07.
Az ISD PORTOLAN Szállítmányozási Kft. a cégnél folyó színvonalas munka elismeréseként a közelmúltban elnyerte a madridi Trade Leaders. Club szakmai lap Kiváló Üzleti Tevékenység díját - tudtuk meg Capt. Vaso Janicic ügyvezető igazgatótól.
cikk:A logisztika és szállítmányozás szakértője A logisztika és szállítmányozás szakértője Navigátor Magazin, 2010 október
Kevés szállítmányozó mondhatja el magáról, hogy a legnagyobb megbízójának egyúttal ő a logisztikai igazgatója is. E kivételes személyek egyike a montenegrói származású Vaso Janicic hajóskapitány, aki immár hat éve felel a Dunaújvárosi Vasmű, az ukrán kézben lévő ISD DUNAFERR logisztikájáért, miközben a cég tulajdonában álló szállítmányozó cégnek, a 100 főt foglalkoztató ISD Portolan Kft-nek is ő a vezetője.
cikk:Áruszállítás a Dunán Áruszállítás a Dunán European Business Journal, 2009 augusztus
A budapesti székhelyű ISD Portolan Kft. jelentős szerepet játszik a nemzetközi dunai áruszállításban. Az ISD Portolan neve nemcsak a folyami hajózásban, hanem a tengeri, vasúti és közúti szállítmányozás világában is jól cseng.
cikk:Összehangolt Logisztika Összehangolt Logisztika Supply Chain Monitor, 2008 október
A 2007-ben közel 300 milliárd forint konszolidált árbevételű, dunaújvárosi székhelyű ISD Dunaferr csoport ma az ország egyik legnagyobb termelő vállalategyüttese, és a magyar acélipar meghatározó szereplője.

Dunaujvaros.com: Dunaferr: új néven a szállítók

Dunaujvaros.com: Játszótérprogram: vár a vár

Világgazdaság: Toplistavezető a Dunaferr Portolan

Telecomputer: A Portolan a MÁV rendszeréhez kapcsolódott

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164