ISD PORTOLAN KFt.
ISD DUNAFERR Csoport
Minőségbiztosítás
Társadalmi felelőségvállalás nyilatkozat
Energiahatékonysági jelentés
Viselkedési kódex
Tagságok és Partnerségek
 

 

Az ISD PORTOLAN Kft. a térség meghatározó logisztikai társasága, amely 1992-be történt alapítása óta folyamatosan bővülő komplex logisztikai szolgáltatást nyújt megrendelői részére.

A komplex logisztikai szolgáltatás számunkra nem egyszerű fuvarközvetítést, hanem a közúti, vasúti, folyami és a tengerhajózási szállítmányozási, a raktározási és a kikötői szolgáltatások teljes skálájának összehangolását jelenti.

A képzett szakember gárda korszerű informatikai háttérrel támogatva - Logisztikai Információs Rendszer, SAP R/3, PORTINFO rendszer - magas színvonalon végzi nemzetközi logisztikai feladatait.

Teljes logisztikai rendszerekben és szolgáltatásokban gondolkodunk. Kapcsolatrendszerünk - a logisztikai lánc raktártól raktárig történő megszervezése érdekében - valamennyi közlekedési ágazatra kiterjed. Az áru áramlásának érdekében egyaránt folyamatosságot kell biztosítanunk földön és vízen, hogy végiggördülve a rendszeren elősegítsük a biztos profitot a kereskedelemben.

Célunk:

 • Biztosítani a kereskedelmi versenyképességet a Megbízóink részére
 • Integrációnk megőrzése a világ áruszállításának vérkeringésében.
 • Nyerni a világméretű versenyben - Közös célunk a parnereinkkel, amelyet csak szoros együttmüködéssel érhetünk el.

Kikötő tájkép tekercs szállítás vasúton kamion terminál


Szakértelem, hatékonyság, flexibilitás.


A "működő Káosz" - az együttdolgozó és gondolkozó csapat.

Működési munkánkra a leghatékonyabbnak bizonyult csoportszerveződés, a team-munka jellemző. A cég szerkezetét tekintve kisebb team-ekből áll. Rendszerünkből száműztük a merev hierarchiát, ami a maga rugalmatlan szerkezetével csak hátráltatná a cég hatékonyságát. Minden üzletnek a szerződés megkötésétől a számlázásig személyes felelőse van. A profi munka alapvető követelményünk. Meg kell felelnünk azoknak a piacoknak, amelyek embereket és kultúrákat kötnek össze vagy választanak szét.
Világos célokat tűzünk ki és azokat szakemberekkel valósítjuk meg. Kiemelt célunk a környezetvédelem. úgy csatlakozunk a világ szállítási rendszeréhez, hogy közben nem veszítettük el az üzletfeleinkkel való emberi kapcsolatot.
A megrendelővel közösen kell meghatároznunk a feladatokat és felelősöket, hiszen, amint a régi tengerészmondás tartja: "minden horgonylánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszeme".


A TÁRSASÁG TEVÉKENYSÉGI TERÜLETEI:
 • Belföldi és nemzetközi szállítmányozás
 • - Közúton
  - Vasúti
  - Folyamon
  - Tengeren
 • Raktározás, tárolás
 • Rakománykezelés
 • Kikötői szolgáltatások
 • Informatikai szolgáltatások

 

ISD PORTOLAN Kft. Cím: H-1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Tel.: +36 1 465 6150, Fax: +36 1 465 6199 Postacím: H-1558 Budapest 139, Pf.:164